Våra katter

S*Solfjäderns Hedda, hona kastrerad, rödtabby med vitt NFO d 09 22

född 30/8 2005

Shedda, som hon kallas, är en dam som vet vad hon vill!

-Att bäras omkring är INGET som jag gillar, däremot kryper jag upp i mattes knä så fort jag kan! Jaga är ett av mina stora intressen, tur att man har egen jaktmark! Annars tillbringar jag sommaren i lusthuset, på vakt mot grannarnas "gräsliga" katter! Mamma Busan hade stort stöd av mig vid förlossningens början, och jag pussar gärna ungarna när ingen ser mig, pinsamt annars! Jag är ju känd för mitt något kärva sätt!

CH SE*Dear Johns Miss Mistofeles, hona, kastrerad, svartsilverspotted NFO ns 24

född: 2/3 2016

Älskliga fina Busan! Så trevlig, trygg och possitiv till sin omvärld. Underbar att ha med på utställning, charmar domare med sitt sätt. Älskar matte och råa kycklingbullar som konsumeras i en rasande takt! Är en duktig mamma som födde sina första kull med sex ungar på tre timmar!

CH SE*Lells Nordic Princess, hona, vit orangeögd      NFO w 62

född 9/6 2016

Zezzan, våran vita skönhet! Hon har fått sina två CACIB och ska utomlands för att få sitt tredje certifikat för att bli internationell Champion.

Gillar att ligga på klätterträdet och hålla koll på omgivningen. Snabb, gillar trädklättring och flugjakt!


Backstugans Klara, Klara fina! Sover gärna under täcket hos matte, gillar bus och syster Vera. Vi har ställt ut henne som kattunge och hon har fått fina omdömen. Blivit Ex 1, Ex 2, Biv och varit uppe på panelen två gånger! Allt till mattes stora glädje! Nu väntar flera utställningar och vi får se hur hon artar sig, ännu är hon mycket i utveckling. Hon blir stor och lång, väger som 8 månader 4,3 kg.


Backstugans Vera, NFO as 24, lite urtyp av skogkatt. Tuff och trygg, gillar att vara ute och har mycket aktivitet och rörelsebehov i kroppen. Fantastisk skogkattspäls, kraftigast av syskonen, väger 4,3 kg vid 8 månaders ålder. Hon sköter sig exemplariskt på utställning, man tror inte hon gjort annat i sitt unga liv . Ex 1, Ex 2, Biv och även hon uppe på panelen!